Telefoonnummer

0683447153

E-mail

info@mindbodysole.nl

In deze gekke tijd van virussen, afstand creëren en de onderliggende angst om ziek te worden is het heel erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het ondersteunen van je immuunsysteem is juist in deze tijd van het allergrootste belang (zie ook mijn blog over het immuunsysteem en de herfstaanbieding om je immuunsysteem in het zonnetje te zetten).

Wat zo fijn is aan VoetreflexPlus massages is dat ik, via jouw voeten, in wezen jouw hele systeem kan bereiken. Er is fysiek contact maar toch is er een veilige afstand wat juist maakt dat voetreflex massages in deze tijd zo goed kunnen werken. Het zijn zeer diepgaande massages waarmee ik allerlei klachten kan behandelen maar ze zijn ook bijzonder goed in te zetten om je immuunsysteem te versterken.

Dit komt onder andere omdat je immuunsysteem heel sterk reageert op ontspanning. Een massage kan er voor zorgen dat je een diepe staat van rust bereikt en in deze rust krijgt jouw lichaam de ruimte om te kunnen helen en om op te bouwen. Een uur ontspanning zorgt er al snel voor dat jouw immuunsysteem een aantal uur versterkt is en in deze tijd kan het lichaam zich herstellen en is het immuunsysteem veel beter voorbereid op aanvallen van externe aanvallen van virussen en bacteriën.

Daarnaast zijn er ook massages die puur gericht zijn op het versterken van het immuunsysteem. Deze zorgen ervoor dat het immuunsysteem zich sneller reinigt en dat het daarna weer in balans is. Helemaal klaar om jouw lichaam te verdedigen en beschermen. Deze massages hebben vaak als resultaat dat je je ook meteen weer veel energieker voelt.

Jouw immuunsysteem verdient juist nu extra support om goed te blijven doen waar het voor bedoeld is.

Bel voor een afspraak of kijk even in mijn andere blog naar de aanbieding van dit moment om je immuunsysteem te boosten.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info