Telefoonnummer

0683447153

Email

info@mindbodysole.nl

Het is mijn passie om samen met jou te werken aan jouw gezondheid zodat je met meer vitaliteit en fijne energie verder kunt. Door een staat van diepe ontspanning te bewerkstelligen krijgen jouw lichaam en geest de ruimte om te helen.

Zoals de naam van de praktijk al aangeeft werk ik, als VoetreflexPlus Therapeut, vanuit een holistische visie. Geest, lichaam en ziel zijn samen een drie-eenheid, een geheel. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Onverwerkte emoties zorgen voor lichamelijke klachten, lichamelijke klachten kunnen zorgen voor onbalans in je mentaal-emotionele beleving. De ziel heb ik omschreven als Sole omdat dit voetzool betekent. En via de voetzool kan ik jouw hele systeem bereiken. Zo kan de balans tussen lichaam en geest zich herstellen zodat je weer met meer bezieling door het leven kunt gaan.

VoetreflexPlus combineert een aantal mooie visies en technieken namelijk de Westers visie, Traditionele Chinese Methode (TCM) en energetisch werk.

Wat hier zo mooi aan is, is dat ik door deze combinatie vele klachten kan behandelen, van fysieke klachten tot mentaal-emotionele problemen, en dat allemaal via de voeten. Het is een combinatie van het masseren van de drukpunten onder en op de voeten die corresponderen met de weefsels en organen van het lichaam, het masseren van meridiaanbanen en acupunctuurpunten en werken met het energetische lichaam als de aura en de chakra’s.

Als VoetreflexPlus Therapeut ben ik heel dankbaar en dat ik met jou een stukje mag meelopen op je pad en wil ik je graag helpen in het herstellen van jouw balans zodat je met vernieuwde vitaliteit en kracht verder kunt gaan.

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie, ik ontmoet je heel graag bij mij in de praktijk.

Klik hier om meer te lezen over Therapeutische VoetreflexPlus behandelingen.

Lees hier welke opleidingen en bijscholingen ik doe en heb gedaan tot nu toe.

Wil je meer weten over waar ik mijn opleidingen heb gevolgd kijk dan even bij Total Health Academy.