Telefoonnummer

0683447153

E-mail

info@mindbodysole.nl

Heb jij behoefte aan meer fysieke, mentale en/of emotionele balans? Wil jij werken aan je lichamelijke klachten of juist dieper gaan voelen wie je bent in dit leven, hoe je meer kunt ontspannen, hoe je duidelijker je grenzen kunt voelen én aangeven, hoe dieper kunt verbinden met de mensen om je heen, wil je meer liefde en rust ervaren?
Dan werk ik heel graag met jou samen. Graag loop ik een stukje mee op jouw pad op weg naar een lichter leven. Een leven met meer vitaliteit, energie en plezier.
Afhankelijk van waar je behoefte aan heb kan ik jouw stappen ondersteunen met VoetreflexPlus massages en/of Holistische EMDR.
Ik ondersteun graag door middel van massages en EMDR omdat ik geloof dat als praten alleen zou helpen, dat niemand dan meer een probleem zou hebben.

VoetreflexPlus Therapie

VoetreflexPlus combineert een aantal mooie visies en technieken namelijk de Westers visie, Traditionele Chinese Methode (TCM) en energetisch werk.

Hierdoor kan ik breed inzetten om te ondersteunen op diverse vlakken, zoals fysieke klachten tot mentaal-emotionele problemen. Dit gaat dan grotendeels via massage aan de voeten en onderbenen, soms ook via handen, onderarmen en het hoofd.

Wij zijn meer-dimensionale wezens, onze emotionele en mentale problemen zijn terug te vinden in het lichaam. Andersom zorgen fysieke problemen er voor dat we emotioneel-mentaal minder in balans zijn. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en VoetreflexPlus Therapie is er een van.

Klik hier om meer te lezen over Therapeutische VoetreflexPlus behandelingen.

Holistische EMDR

EMDR is inmiddels een ingeburgerde therapie die wordt ingezet bij het verwerken van traumatische ervaringen. Traumatische ervaringen kunnen een blijvende invloed op ons uitoefenen en ons zo belemmeren om vrij door het leven te gaan. Er zitten emoties op zoals angst, woede en verdriet en vaak zitten hier ook overtuigingen op. Overtuigingen zoals bijvoorbeeld, ik ben niet goed genoeg, ik heb het verkeerd gedaan, ik ben het niet waard. Met Holische EMDR gaan we op een mooie zachte wijze terug naar zo’n situatie en de bijbehorende emoties en overtuigingen. Deze gaan we ook loskoppelen van de gebeurtenis en vervangen voor emoties en overtuigingen die je meer dienen.

Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie, ik ontmoet je heel graag bij mij in de praktijk.

Voor tarieven en vergoedingen (alleen voor VoetreflexPlus) klik hier.

Wil je meer weten over waar ik mijn opleidingen heb gevolgd kijk dan even bij Total Health Academy.

[instagram-feed]

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info