Telefoonnummer

0683447153

E-mail

info@mindbodysole.nl

Nieuwe Tijd Begeleiding; Stap in de Nieuwe Tijd

Het is tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent en jezelf liefdevol te omarmen.

Vanuit pure (zelf)liefde en compassie ga je keuzes maken die jouzelf dienen en die jou innerlijk voeden. Vanuit deze bron kun je ook vrij en liefdevol geven aan anderen.

EigenWijsHeid

In de Nieuwe Tijd leren we onszelf afstemmen op onze eigen bron van wijsheid in plaats van onze voelsprieten uitzetten in de buitenwereld en proberen te lezen wat deze van ons verwacht of hoe we ons daarop moeten aanpassen.

Eigenwijs wordt vaak gebruikt als een minder positieve eigenschap. Doe niet zo eigenwijs horen we vaak wanneer we het (goedbedoelde en vaak ongevraagde) advies van iemand dicht bij ons niet opvolgen. Maar EigenWijs heeft een enorme kracht in zich die losstaat van de uitkomst. Niks op zich is goed of fout, het is belangrijk dat je leert luisteren naar je eigen stem; naar je eigen wijsheid in het nu. Leven, liefde, vrijheid en plezier zijn niet te vinden in de toekomst of in het verleden. Het is te vinden in het nu en hoe meer we stappen in het nu hoe meer het pad van Eigen Wijsheid zich zal openbaren.

Eer je eigen wijsheid en stap in je vrijheid!

Iedereen is geboren met eigen wijsheid en ieder heeft zijn eigen pad. In de Nieuwe Tijd is er ruimte voor ieders eigen pad in liefde, vrijheid en plezier.

Voor wie?

  • Voor iedereen die voelt dat het leven meer te bieden heeft dan leven vanuit ons “denken”.
  • Voor mensen met die HoogGevoelig zijn (HSP).
  • Voor mensen die meer verdieping zoeken in hun spirituele leven.
  • Voor mensen die tegen hun eigen limieten aanlopen. Door (traumatische) ervaringen uit het verleden kun je overtuigingen hebben opgedaan die je niet dienen. Denk aan je opvoeding, je schooltijd, of incidenten zoals een ongeval, fysieke aanvallen, iets heftigs zien gebeuren.
  • Voor mensen die over hun grenzen heen gaan of laten gaan of niet helder hebben waar hun grenzen liggen. Dit kan uitmonden in depressies, burn-out, somatische klachten als migraine, spijsverteringsproblemen, fibromyalgie en andere chronische aandoeningen.

Het beste wat jij de wereld te bieden hebt is je eigen kleur, je eigen vibratie. Kom nu in contact met je eigen specifieke frequentie en kleur onze prachtige wereld! Het is tijd om in je eigen wijsheid te stappen en je eigen pad te volgen.

Wat gaan we doen?

We onderzoeken waar jouw energie is gestagneerd, welke overtuigingen houden je tegen en hoe brengen we beweging, hoe ga je je overtuiging voor je laten werken.

Ervaringen, overtuigingen en fysieke klachten die jou belemmeren, die jou hebben geraakt transformeren we naar meer connectie met jouw eigen wijsheid en in meer ZELFliefde.

Hoe doen we dit?

Dit is een individueel traject waarbij we samen kijken wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Dit doen we door gesprek en te voelen, voelen in de chakra’s en voelen wat de voeten te vertellen hebben.

Dan gaan we spelen, dit kan door middel van VoetreflexPlus Massage, Holistische EMDR, Zenuwstelsel regulatie dmv de Polyvagaal Theorie (meer hierover in een separate blog), Sound Healing, Meditatie, Vizualisatie, Readings. Wat er nodig is om jou te leren stralen in je eigen licht.

Welke thema’s worden behandeld?

Welke chakra’s zijn uit balans en hoe brengen we hier weer balans in? Wat heeft je lichaam nodig? Wat heeft je geest nodig? Wat kun je leren van je emoties? Hoe laat je bij de ander wat bij de ander hoort en hoe neem je verantwoordelijkheid voor wat bij jou zelf hoort?

Dit traject bestaat uit 8 sessies die we vooraf zullen inplannen.

[instagram-feed]

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info