Telefoonnummer

0683447153

E-mail

info@mindbodysole.nl


Wil jij je ook meer laten leiden door je innerlijke wijsheid? Meer kunnen vertrouwen op je eigen kracht en minder ‘last’ hebben van prikkels in de buitenwereld die je steeds van je pad afduwen?

If you get the inside right, the outside will fall into place.
Primary reality is within; secondary reality is without.

eckhart tolle

Hooggevoeligheid is een woord dat steeds vaker wordt gebruikt maar wat betekent dat eigenlijk?

Deze vraag is niet zomaar makkelijk te beantwoorden en het is ook niet iets dat voor iedereen hetzelfde is. Hooggevoeligheid zie ik als een reis die ik maak waarbij ik gaande weg stappen maak, groei, op mijn bek ga, mezelf beter leer kennen, leer waar ik me beter door ga voelen en juist niet.

Het is vooral een innerlijke reis die voor iedereen anders is omdat iedereen uniek is, iedereen een andere beleving heeft en een eigen pad bewandeld. Het is de weg naar binnen waarbij het belangrijk is dat we ons leren afstemmen op ons zelf, dat we leren in ons eigen centrum te blijven en ons bewust te blijven van wat er in ons leeft.

Hierbij is het voor mij belangrijk om te beseffen dat het hier gaat om je eigen binnenwereld en deze te leren kennen en te respecteren.

We leven in een tijd van hoge verwachtingen en druk maar we leven ook in een tijd waarin steeds meer mensen zich steeds bewuster worden van hun gevoeligheid.

Doordat mensen niet goed luisteren naar hun eigen intuïtie en niet leven in hun eigen ritme ontstaat vermoeidheid en frustratie. Ze hebben het gevoel dat ze niet meer mee kunnen komen met de rest van de wereld en dit wordt nog lastiger wanneer ze van zichzelf gaan verwachten dat ze dat wel gaan doen. Hierdoor gaan ze zich aanpassen naar wat anderen vinden en raken hierdoor de connectie met zichzelf compleet kwijt.

Hoe kun jij, in de wereld zoals die is, jezelf neerzetten precies zoals je bent en gaan zien dat je gevoeligheid een bijzondere kracht is die jou tot het mooie individu maakt die je bent.

Ook jij kunt leren jouw energie zo in te zetten dat hij jouw levensmissie gaat dienen.

VoetreflexPlus kan jou hierbij ondersteunen door je overprikkelde systeem tot rust te brengen en jouw energie weer te laten stromen zodat jij stralend jezelf kunt zijn.

[instagram-feed]

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info