Telefoonnummer

0683447153

E-mail

info@mindbodysole.nl

WoW, het is je vast niet ontgaan! Zaten we dinsdag nog te genieten van een heerlijke nazomer dag, viel woensdag de herfst met de deur in huis. Onstuimig, guurder weer met wind, regen en grijze luchten. Ik hou er van!

In een andere blog zal ik meer schrijven over de herfst, wat mijn favoriete seizoen is, en ook meer vertellen over het immuunsysteem maar net als de herfst wil ik graag met de deur in huis vallen.

Met de herfst is ook meteen het seizoen gestart waarin virussen en verkoudheden staan te trappelen en dat terwijl het Corona virus ook nog steeds erg actief is. Dit seizoen, hoe mooi en leerzaam ook, doet een grote aanslag op je immuunsysteem. Daarom is het van groot belang dat je dit systeem, dat dag en nacht hard werkt om er voor te zorgen dat ziekteverwekkers zo goed en snel mogelijk worden bestreden, met veel liefde ondersteunt.

Naast gezond eten en zorgen dat je voldoende rust pakt is het immuunsysteem gebaat bij veel ontspanning en plezier.

Wist je dat je immuunsysteem nagenoeg is uitgeschakeld bij stress?

Het leven ziet er op dit moment niet meer zo uit als een jaar geleden, het Corona virus heeft een hoop onzekerheid en angst met zich meegebracht. Het is niet alleen het virus zelf maar ook het ‘normale leven’ en de relaties met andere mensen hebben er onder te leiden. Een hoop dingen die we altijd voor normaal hebben aangenomen zijn op dit moment niet meer zo normaal. En dan gaat het over alledaagse dingen zoals mensen uitnodigen om te komen eten, het vieren van je verjaardag, gezellig een dagje weg willen met een goede vriendin. Dit brengt een hoop stress met zich mee en het is juist deze stress die er voor zorgt dat je weer vatbaarder wordt voor virussen.

Een vicieuze cirkel die doorbroken kan worden door bewustwording te creëren, door bewust te kiezen momenten van rust en ontspanning, door te kiezen voor dingen die je wel kunt doen die plezier opleveren.

Het immuunsysteem wordt positief gestimuleerd wanneer we ons ontspannen en blij voelen

We hebben er dus ontzettend veel belang bij om ons te omringen met liefde, plezier en dingen die we mooi en ontroerend vinden. Kies daarom bewuster voor dingen waar je blij en ontspannen van wordt.

Hoe kan VoetreflexPlus hier in ondersteunen?

Met VoetreflexPlus massages bereik je een diepe ontspanning die het lichaam nodig heeft om zichzelf te herstellen. Met deze massages kan ik gericht klachten aanpakken maar ook gericht de diverse orgaanstelsels in balans brengen. Zo zijn er ook massages die direct gericht zijn op het stimuleren van het immuunsysteem waardoor je je direct energieker voelt en meer ontspannen in het moment kan blijven. Deze massages werken ook in op ons vermogen om om te gaan met de wat meer donkere periode tijdens herfst en winter zodat je, net als ik, kunt genieten van de lange en donkere avonden.

Nu, tijdens de herfstmaanden wil ik graag een leuke aanbieding doen die niet alleen dient als immuun support maar die, door de diepe ontspannende werking, meteen positief inwerkt op je hele lichaam en geest.

Als je kiest voor het ‘immuun-care traject’ dan ontvang je 3 massages, 3 x een Magnesium voetenbad-pakket voor thuis en een mini-workshop van ca. 10 minuten waarin ik je uitleg welke grepen en acupunctuurpunten je zelf thuis kunt inzetten bij vermoeidheid en virale klachten.

Nu slechts EUR 115,00 (ipv 142,50)

Uiteraard kun je ook losse massages boeken om je immuunsysteem te ondersteunen, zie mijn website voor de actuele tarieven.

Ik wens je een sprankelend herfst seizoen!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info