Telefoonnummer

0683447153

Email

info@mindbodysole.nl

Wat is Reiki?

Reiki is een energetische en holistische behandelwijze om levensenergie over te brengen door middel van handopleggingen. Deze vorm van behandeling kan worden ingezet bij veel klachten zoals hoofdpijn, migraine, huidproblemen, spierspanningen, etc. Deze behandeling zorgt voor diepe ontspanning en brengt balans in het hele systeem.

Reiki is een zeer ontspannen behandeling die zorgt dat de levensenergie wordt aangevuld waar nodig en dat eventuele blokkades worden opgeheven zodat deze energie ook weer goed kan stromen in het lichaam. Doordat de blokkades worden opgeheven kan de levensenergie weer goed haar werk doen zodat je je energieker voelt, minder last hebt van pijn en vermoeidheid, je op emotioneel vlak meer kunt hebben, je makkelijker kunt meegolven op de stroom van het leven.

Het is een holistische, complementaire geneeswijze wat wil zeggen dat deze manier van heling inwerkt op de diverse energielagen van het hele systeem:

  • fysiek
  • mentaal
  • emotioneel
  • energetisch
  • spiritueel

Tijdens een VoetreflexPlus behandeling kan ook Reiki worden ingezet maar deze is nu ook te boeken als een op zich staande behandeling.

Lees ook:

Lees hier meer over VoetreflexPlus Therapie

VoetreflexPlus Therapie

Deze website gebruikt cookies. Als u deze site blijft gebruiken dan gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info